In opdracht

Op deze pagina vind je een aantal van mijn schilderijen die ik in opdracht heb gemaakt.

Ik overleg altijd met de aanvrager wat zijn of haar ideeën en verwachtingen zijn. Samen doen we inspiratie op met behulp van bestaande beelden. Als nodig maak ik eerst een studie van de besproken compositie voor ik aan het uiteindelijke werk begin. De prijs en tijd voor oplevering bespreek ik altijd vooraf voor verwachtingsmanagement aan beide kanten. 

Interesse in een schilderij in opdracht? Neem dan contact op om wensen en opties te bespreken.


"Focus_JE"

Acryl op linnen, 100 x 100 cm, in opdracht

Soms past een schilderij dat je maakt bijna helemaal bij waar de opdrachtgevers naar op zoek zijn, maar willen ze toch net een ander formaat, een andere kwaliteit doek of een accent in een andere kleur. Vooral schilderijen in mijn bokeh-stijl zijn goed te gebruiken als basis en makkelijk aan te passen aan de wensen van mijn opdrachtgever. Zo ging het ook met het schilderij "Focus", dat ik voor J en E op linnen namaakte met een paar aanpassingen zodat het nu perfect in hun woning past.

 

 

 


"Confetti XL"

Acryl op canvas, 200 x 100 cm, in opdracht

"Ik word zo vrolijk van het schilderij 'Confetti', maar hij is eigenlijk te klein. Kan je zoiets ook op een groter doek maken?"

Ja zeker!

 

 


"Rotterdam"

Acryl op canvas, 80 x 80 cm, in opdracht

Een nieuw schilderij,

voor in een nieuwe woning,

dat altijd herinnert,

aan Rotterdam.

 


"Street lights"

Acryl op canvas, 140 x 70 cm, in opdracht

"Robyn, kan je voor ons een romantisch schilderij voor op de slaapkamer maken?"

Mission accomplished.

 


"Zonsondergang"

Acryl op 3D canvas, 140 x 70 cm, in opdracht

"We willen graag een abstracte productie van een zonsondergang met oud-roze en lila tinten".

 


"Familie eenheid"

Acryl op canvas, 80 x 60 cm, in opdracht

Wanneer vrienden me vroegen om een schilderij voor ze te maken dat symbool moest staan voor hun gezin, inclusief hun mooie dochters Aurora, Luna en de bij de geboorte overleden Sienna, was dit het eerste beeld dat in me op kwam...

 


"Korfbal"

Acryl op canvas, 70 x 50 cm, in opdracht

Samen met 'Wielrenners' (hieronder), maakte ik dit schilderij in opdracht. Ze zijn komen te hangen in de woonkamer van twee zeer actieve mensen. Kan je raden wat hun hobbies zijn? Dit schilderij is gebaseerd op een foto die ik ontving van de opdrachtgever.

 


"Wielrenners"

Acryl op canvas, 70 x 50 cm, in opdracht

Samen met 'Korfbal' (hierboven), maakte ik dit schilderij in opdracht. Ze zijn komen te hangen in de woonkamer van twee zeer actieve mensen. Kan je raden wat hun hobbies zijn? Dit schilderij is gebaseerd op een foto die ik ontving van de opdrachtgever.

 


"De korfballers"

Acryl op canvas, 70 x 50 cm, in opdracht

Wat leuk als je website gevonden wordt door iemand die vraagt of je ook een soortgelijk schilderij van korfballers voor haar zoon zou willen maken, als ik eerder maakte. 


Andere categorieën

Te koop

Bokeh serie

Ity's serie

Enya serie

Lifelines serie