Kunstactie voor het goede doel

2021 is begonnen en ziet er veelbelovend uit. Het vaccineren is gestart. Er is goede hoop dat halverwege dit jaar het merendeel van de Nederlandse bevolking beschermd zal zijn tegen SARS-CoV-2. Daardoor kunnen we (hopelijk) weer een groot deel van ons normale leven oppakken. Maar geldt dat ook voor de rest van de wereld? En hoe kijken we over een aantal jaar terug op deze tijd?

 

Koop een stukje geschiedenis en steun Artsen Zonder Grenzen in hun strijd
tegen Covid-19

 

De kranten staan er vol mee! "Restaurants blijven dicht", "Hoe lang houden we dit nog vol?", "Vaccins niet eerlijk verdeeld", "Een extra besmettelijke variant van het virus ontdekt", "Mensen verliezen hun baan" en ga zo maar door. En we zijn er nog lang niet...

Deze krantenkoppen heb ik vereeuwigd in krantcollage kunstwerken, te koop via deze website. Van de opbrengst wordt 50% gedoneerd aan Artsen Zonder Grenzen. Zij zetten zich in voor de beheersing van Covid-19 wereldwijd.

 

Wil je deze tijd niet vergeten en tegelijkertijd meehelpen om dit hoofdstuk in onze wereldgeschiedenis zo snel mogelijk af te sluiten? Koop dan één van deze kunstwerken en steun Artsen Zonder Grenzen!

 

Zo werkt het:

  1. Elk kunstwerk kost €300,-. Hiervan wordt 50% gedoneerd aan Artsen Zonder Grenzen!
    Meer bieden mag! Het extra bedrag wordt geheel gedoneerd.
  2. Interesse? Selecteer hieronder een kunstwerk en plaats je reactie.
  3. Na het plaatsen van je reactie neem ik z.s.m. contact met je op voor betaling, verzending/ophalen en donatie aan Artsen Zonder Grenzen.
    Van de donatie ontvang je een apart donatiebewijs.

 


Klik op het kunstwerk voor meer informatie en om een reactie te plaatsen

"Pandemie"

"(On)recht"

"Lockdown"

"Coronablues"

"Strop"

"Science"


Andere categorieën

Te Koop

Bokeh serie

Ity's serie

Enya serie

Coronaveiling 2020

Bug art

In opdracht

Overig